Ford Trucks' vækst i Europa viser ingen tegn på at sænke farten...

Ford Trucks' vækst i Europa viser ingen tegn på at sænke farten...

                       Ford Trucks' vækst i Europa viser ingen tegn på at sænke farten...                                                                      

 

Ford Trucks kan bryste sig af 60 års historisk arv og en uovertruffen teknisk ekspertise i sektoren. I forbindelse med indtoget på det franske marked, som er et vigtigt marked i Europa, viser væksten ingen tegn på at aftage. I forbindelse med lanceringen af Solutrans 2021 i Frankrig sagde Ford Otosans general manager Haydar Yenigün følgende: "Med Ford Trucks-mærket går vores robuste vækstplaner for Europa fremad med høj hastighed. I sidste måned gik vi ind på Europas største marked for tunge erhvervskøretøjer, Tyskland. Og nu glæder vi os til at træde ind på det franske marked - Europas næststørste. Fra 2022 planlægger vi at betjene kunder på tværs af 25 lokationer gennem mærket F-Trucks France, et venture fra nogle af de mest veletablerede mærker i den franske bilindustri og erhvervskøretøjssegmentet."

 

Ford Trucks fortsætter sin hurtige vækst på det strategisk vigtige franske marked. Dette sker efter udnævnelsen af forhandlere i Portugal, Spanien, Italien, Belgien, Luxembourg og Tyskland.

Ford Trucks planlægger at være repræsenteret 25 steder inden 2022 i Frankrig, som har en nøgleposition i Europa som et strategisk marked. I forbindelse med lanceringen leverede Ford Trucks 60 af sine "ITOY - International Truck of the Year"-prisbelønnede køretøjer til Combronde Groupe, en af Frankrigs vigtigste logistikflåder.

F-Trucks France, der er udpeget som forhandler af Ford Trucks, er et joint venture med Groupe Maurin, Groupe DMD og Groupe Amplitude, som er blandt de mest veletablerede navne i den franske bilindustri, og det er blevet dannet for at etablere Ford Trucks' tilstedeværelse i landet.

Haydar Yenigün: "Frankrig vil spille en nøglerolle i vores europæiske vækststrategi."

 

På Solutrans 2021 beskrev Ford Otosans general manager Haydar Yenigün, hvor stolt virksomheden er over at bevæge sig ind på Europas næststørste marked for tunge lastvogne efter Tyskland:

"Gennem vores tekniske ekspertise og fremragende forskning og udvikling producerer vi nu lastbiler og opererer i over 40 lande verden over. F-MAX, der har vundet prisen International Truck of the Year (ITOY) 2019, er fortsat et af de vigtigste symboler på vores produktionskraft, ingeniørkapaciteter, design, teknologi og færdigheder inden for køretøjsudvikling. Efter at have modtaget ITOY-prisen har vi fremskyndet vores vækstplaner som følge af den store efterspørgsel efter F-MAX fra Europa. For at imødekomme denne efterspørgsel har vi etableret en tilstedeværelse i Italien, Belgien og Luxembourg samt på det polske, litauiske, portugisiske og spanske marked. I de seneste uger er vi trådt ind på det tyske marked, Europas største marked for tunge erhvervskøretøjer. Nu er vi stolte af at samarbejde med vores distributør F-Trucks France om at træde ind på det franske marked, som er Europas næststørste marked for tunge lastvogne, og Frankrig vil spille en nøglerolle i Ford Trucks' vækstplaner."

Ford Trucks' mål er at udvide til 55 lande inden udgangen af 2024

Ford Trucks, der tiltrak sig opmærksomhed verden over med F-MAX - vinder af 2019 "International Truck of the Year" (IToY) og "Truck of the Year" i Rusland - banede endnu et nyt spor på speedfestivalen, der blev afholdt på den frosne Bajkalsø i Rusland. F-MAX blev den første lastbil til at deltage i begivenheden "Days of Speed on the Ice of Lake Baikal" og slog i sit segment hastighedsrekorden på den frosne sø.

 

For more information: Ogilvy PR / Mehtap Çakıroğlu / 0530 580 74 18 / mehtap.cakiroglu@ogilvy.com

                  Ogilvy PR / Osman Kurt / 0535 979 55 91 / osman.kurt@ogilvy.com

No Result
SEARCH