Ford Trucks præsenterer den nye F-LINE-serie på Solutrans

Ford Trucks viste sine seneste produkter og teknologier, drevet af brandets ingeniør-, innovations- og produktionskompetencer, på en af Europas førende udstillinger for tunge og lette erhvervskøretøjer, Solutrans.

Ford Trucks introducerede den nye F-LINE-serie, der har avancerede sikkerhedsfunktioner, tilsluttede køretøjsteknologier og design. Derudover viste Ford Trucks også F-MAX SELECT frem, den nye og begrænsede version af F-MAX, sammen med en banebrydende brintforbrændingsmotor, der markerer et betydeligt skridt fremad inden for bæredygtig teknologi på Solutrans.

F-LINE-serien, designet og udviklet af Ford Trucks, tiltrækker opmærksomhed med sine innovative køretøjsteknologier, avancerede sikkerhedsfunktioner samt komfort og moderne design.

Den nye F-LINE serie består af 3 segmenter: Distributionslastbiler, entreprenørlastbiler og trækkere og omfatter en alsidig opstilling af køretøjer, herunder 4x2, 6x2, 8x2 distributionslastbiler, 4x2 og 6x4 trækkere samt 6x4 og 8x4 entreprenørlastbiler, der lover enestående ydeevne og innovation inden for erhvervstransport.

F-LINE-serien markerer et betydeligt skift i designæstetik, hvor komfort og bekvemmelighed tager scenen i interiøret og leverer en uovertruffen køreoplevelse.

Sikkerheden når også nye højder i F-LINE-serien med avancerede kørselsstøttesystemer, der omdefinerer sikker køreglæde. Det avancerede nødbremsesystem for fodgængere og intelligent adaptiv fartpilot med stop & go sikrer hurtige reaktioner i kritiske situationer. Samtidig giver funktioner som automatisk fjernlys, vognbaneadvarselssystem, intelligent hastighedsassistance og blindvinkelssystem forbedret opmærksomhed og proaktive sikkerhedsforanstaltninger, hvilket garanterer en tryg rejse på enhver vej. Bageste parkeringshjælp, dæktryksovervågningssystem, nødstopssignal, alkoholinterlock-facilitet og advarsel om førertræthed arbejder problemfrit sammen for at levere en enestående grad af sikkerhed og tryghed.

En klogere, mere effektiv køreoplevelse gennem tilsluttet køretøjsteknologi

Kernen i F-LINE-serien er køreoplevelsen til morgendagen, drevet af tilsluttet teknologi. Integreret med Ford Trucks' ConnecTruck-system bliver hver model i serien en del af en tilsluttet flåde, der sikrer effektivitet og intelligens. Denne integration forbedrer ikke kun køreoplevelsen, men tilbyder også betydelige fordele for oppetid og sætter en ny standard for erhvervskøretøjers drift.

"Som et innovativt brand, der lytter til vores kunders behov, fokuserer vi vores R&D-indsats på at bringe næste generations teknologier til markedet. Med hvert nyt produkt, vi udvikler, er vores mål at hjælpe vores kunder med at administrere deres forretning mere profitabelt med den komfort og sikkerhed, de fortjener. Vi er stolte af at præsentere den nye F-LINE-serie; designet til at reducere driftsomkostninger og hæve køretøjets ydeevne, hvilket sikrer en mere behagelig og sikker køreoplevelse for vores kunder gennem tilsluttede køretøjer og avancerede sikkerhedsteknologier", siger Emrah Duman, Vice President hos Ford Trucks. 

"Den nye F-MAX SELECT og vores banebrydende brintforbrændingsteknologi illustrerer vores dedikeret engagement i innovation og bæredygtighed. Vi vil fortsætte med at levere mere effektivitet, endnu bedre ydeevne og topmoderne teknologier til vores kunder."

Ny begrænset udgave af F-MAX, der vandt ITOY-prisen: F-MAX Select

På Solutrans afslørede Ford Trucks også en eksklusiv begrænset udgave, nemlig F-MAX SELECT, en særlig version af den prisvindende F-MAX, der vandt '2019 International Truck of the Year (ITOY)', og som er begrænset til 400 enheder. Denne eksklusive pakke beriges med designmæssige detaljer kombineret med avanceret teknologi og komfort.

Kør grønt: Ford Trucks' brintmotor

Ford Trucks tiltrak opmærksomhed på Solutrans ved at introducere sin banebrydende brintforbrændingsmotor, en vigtig præstation inden for bæredygtig teknologi. Virksomheden tester i øjeblikket forskellige forbrændingskoncepter med en stærk tro på brintens fremtid og styrker sin position som et brand, der prioriterer grønne teknologier.

Under "Generation F-bevægelsen" fører Ford Trucks en stor transformation inden for tunge erhvervskøretøjer ved at adoptere nuludlednings-, tilsluttede og autonome teknologier. Virksomheden har forpligtet sig til at opnå nuludledning i produktionen af tunge erhvervskøretøjer inden 2040 for at bekæmpe klimaforandringerne. Som et bevis på denne forpligtelse afslørede Ford Trucks sin 100% elektriske lastbil på IAA-transportmessen i Hannover i september 2022.

No Result
SEARCH